Wat is de levertijd?
Na verwerking van uw betaling wordt uw bestelling verwerkt. De levertijden verschillen per product:
Nederland België en Duitsland
Gicléeprint op Canvas 5 werkdagen 7 werkdagen
Gicléeprint op Canvas, ingelijst 5 werkdagen 7 werkdagen
Gicléeprint op Papier 5 werkdagen 7 werkdagen
Gicléeprint op Papier, ingelijst 6 werkdagen 8 werkdagen
Gicléeprint op Dibond 7 werkdagen 9 werkdagen
Hoe kan ik betalen?

De meest eenvoudige en snelste manier is om uw bestelling vooruit te betalen via iDEAL.

Wat zijn de verzendkosten?

Gratis verzending in Nederland.

Eventuele verzendkosten voor levering naar buitenland worden berekend in de winkelwagen, op basis van de artikelen en het afleveradres.

Wat te doen bij klachten- en retouren?

Retourbeleid

Het is mogelijk uw bestelling te ruilen of te retourneren tenzij het product  speciaal voor u wordt gemaakt en gepersonaliseerd (bijv. giclées). 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd.

Let op! De (verzend)kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Atelier Wiebe van der Zee geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@printondemand.wiebevanderzee.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:

Atelier Wiebe van der Zee
c/o Artimedes BV
T.a.v. Retouren + Het ordernummer
De Lange Baan 11b
8731DZ Wommels
Nederland

Klachtenregeling

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@printondemand.wiebevanderzee.com.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wat is een giclée?

Giclées zijn reproducties van originele schilderijen, tekeningen of foto's welke worden geprint op bijvoorbeeld fotopapier, aquarelpapier of canvas met speciale inktjetprinters die de pigmentinkten op het materiaal sproeien.

Het begrip giclée is afkomstig van het Franse woord “gicler”, wat (op)spuiten betekent. Dit type reproductie is de nieuwe standaard in de kunst- en fotowereld en wordt breed gewaardeerd door de grote musea, galeries, kunstschilders en fotografen vanwege de uitmuntende kwaliteit.

De giclées van de werken van Wiebe van der Zee zijn geprint met 12-kleuren UV-lichtbestendige pigmentinkten op zuurvrij canvas of aquarelpapier en hebben daardoor extra fijne detaillering en mooie diepe kleuren.

Klantenservice (Artimedes B.V.)

E: info@printondemand.wiebevanderzee.com
T: +31(0)515-332211

Atelier Wiebe van der Zee

Cornelis Kanstraat 2
8602 CV Sneek
Nederland 

E-mail: atelier@wiebevanderzee.com
T: +31(0)515-416604

KvK: 53433181
BTW-nr. NL850878147B01